مهارت‌های زندگی برای بیست‌تا‌سی ساله‌ها(بخش دوم)

حال خوبم آرزوست
۲۵ دی ۱۳۹۵
بیست‌تاسی سالگی از زبان مجید کیانپور و عماد قائنی
۱۸ فروردین ۱۳۹۶

مهارت‌های زندگی برای بیست‌تا‌سی ساله‌ها(بخش دوم)

 این‌که فارغ‌التحصیل شده‌ایم به این معنا نیست که همه چیز را یاد گرفته‌ایم. هنوز مهارت‌های زیادی وجود دارد که برای حرفه‌ای شدن به یادگیری آن‌ها نیاز داریم و یادگیری این مهارت‌ها بر عهده‌ی خودمان است.

برای پیدا کردن روش‌ها و مهارت‌های مناسبی که  ما را در مسیر ۲۰ تا ۳۰ سالگی هدایت کنند، مقالات مختلفی از سایت quora را بررسی و اینجا منتشر  کرده‌ایم. در ادامه مطلب قبلی در این متن هم به مهارت‌هایی اشاره می‌کنیم که لازم است هر جوانی به آن‌ها دست یابد.

دست و پنجه نرم کردن با عدم پذیرش
بسیاری از مردم از بیست‌تا‌سی سالگی‌شان برای تجربه‌های جدید, شغل و رابطه‌های عاشقانه استفاده می‌کنند. بعضی از این تلاش‌ها نتیجه می‌دهند و بعضی جواب نمی‌دهند.
Joe Choi می‌گوید: این دوران فرصت خوبی است تا یاد بگیرید چگونه با “نه” مواجه شوید. چه از طرف جایی که همیشه آرزوی کارکردن در آنجا را داشته‌اید چه از طرف معشوقتان. داروی تلخی است که باید خورده شود. اما بدانید که این پس زدن‌ها تقریباً عادی است. این فقط مخصوص شما نیست و مهمتر اینکه آخر دنیا هم نشده است. زیاد فکرش را نکنید. آرام باشید و پیش بروید زندگی پر از چالش است. بیست‌تاسی سالگی زمان بسیار مناسبی است که محکم و مقاوم شوید و شروع کنید به خودتان یاد بدهید که چگونه از لحاظ احساسی و منطقی انعطاف پذیر باشید تا شادی‌ها و سختی‌های پیش آمده را تحمل کنید.

یادگیری بدون کتاب درسی
Lenny Kho می‌گوید درس خواندن نباید محدود به زمان شما در مدرسه باشد. می‌تواند هرجا, هر زمان و با هرکسی باشد. ذهنتان را خیلی باز بگذارید. باید همیشه در جستجوی راه‌های جدیدی برای باز شدن ذهنتان باشید. کتاب بخوانید, یک زبان جدید را تمرین کنید یا به کلاس موسیقی بروید. هرچیزی که بیشتر شما را به وجد می‌آورد!

۱۲) پذیرفتن تغییر
تحقیقات(Dan Gilbert) روانشناس, بیان می‌کند که خیلی سخت است که تصور کنیم ما چقدر در آینده تغییر خواهیم کرد. در نتیجه اینکه تقریبا غیرممکن است که از الان برنامه ریزی کنید که در چند سال آینده کجا هستید. (Choi) مسیر خودش را به عنوان مثالی استفاده می‌کند. دوران دانشگاه او مهندسی می‌خواند و هرگز تصورش را نمی‌کرد بعد از آن به مناطق روستایی آسیای شرقی برود و ذرت درو کند. اما او این کار را کرد. وقتی که در اروپا زندگی می‌کرد هرگز فکرش را نمی‌کرد که بعدا به ساختمان مجللی در نیویورک نقل مکان کند. اما این دقیقاً چیزی است که اتفاق افتاد. انتظارش را داشته باشید از مسیری که زندگی برایتان رو می‌کند غافل‌گیر شوید.

۱۳) تصمیم گیری
Janic Butevicsمی‌نویسد:
پلی که تجزیه تحلیل را به عمل کردن هدایت می‌کند، تصمیم گیری قابل اجراست. دانستن اینکه براساس اطلاعات در دسترس چه کاری را انجام دهید. همان‌قدر که نقادانه نبودن می‌تواند خطرناک باشد, زیاد تحلیل کردن یا منتظر اطلاعات بیشتر بودن قبل از تصمیم‌گیری هم می‌تواند خطرناک باشد.
اگر شما خیلی بیش از حد تجزیه تحلیل می‌کنید, ورژن به روز شده‌ی آزمون gun test که پروفسور مهندسی استفورد Bernard Roth آن را در کتابش “the Achievement Habit” نوشته است امتحان کنید.
وانمود کنید یک نفر اسلحه‌ای را مقابل سرتان گرفته است و به شما ۱۵ ثانیه وقت می‌دهد تا تصمیم بگیرید. شما قطعا قادر خواهید بود چیزی را انتخاب کنید و این کار بسیاری از فشارها را کاهش می‌دهد.

گیرا و موثر بودن جلوه کردن
این مهارت فقط مختص فروشنده‌های حرفه‌ای نیست.(Lukas Schwekendiek) می‌نویسد: اینکه قادر باشید در نظر بقیه آدم موثری باشید مهارت بسیار مهمی در هر بخشی از زندگی است. در معاملات کاری شما باید در نظر مشتریان و کارفرمایان بالقوه شخص گیرایی جلوه کنید. برای پیدا کردن شریک زندگی باید در نظرِ شخص, خوب جلوه کنید و محاسن بالقوه‌تان برای زندگی شان باید گیرا باشد.
تلاش کنید داستانی درباره خودتان تعریف کنید. این گونه برای مردم راحت‌تر است که بخاطر بیاورند و مطمئن شوید که داستان جرقه‌ی مکالمه بین شنوندگانتان را خواهد زد.

توانایی مذاکره
James Altucher نویسنده و سازنده پادکست, اهمیت افزایش مهارت‌های مذاکره را برجسته می‌کند. او به طور خاص به نکته‌هایی که از کریس وُس(Chris Voss) طراح سوال‌های گروگان های FBI یاد گرفته است اشاره می‌کند. این نکته ها این را دربرمی‌گیرد که: وقتی می‌خواهید مردم در آخر به شما “بله” بگویند آنها را متقاعد کنید که “نه” بگویند. برای مثال وقتی شما درباره‌ی بازه‌ی زمانی شغلی بحث می‌کنید و راهتان را پیدا نمی‌کنید, می‌توانید از مدیر کاریابی بپرسید: “شما می‌خواهید من کارم را انجام ندهم؟” قطعا جواب “نه” خواهد بود و از آنجا به بعد می‌توانید روی چیزی که می‌خواهید پافشاری کنید.

گوش کردن بدون حرف زدن

M. Malhan می‌نویسد: وقتی به خودتان یاد بدهید که شنونده‌ی بهتر و فعال‌تری باشید, قادر خواهید بود تاثیرگذارتر رابطه برقرار کنید و روابط بهتری را در زندگی گسترش دهید.
دیو کرپن مدیر مرکز Likeable Local به کارمند داخلی‌اش گفته بود: گوش کردن مهمترین مهارتی است که در کار و زندگی ناچیز شمرده می‌شود.
اگر می‌خواهید مهارت گوش کردن فعال خود را افزایش دهید “مکالمه برمبنای تفکر” را امتحان کنید. دو نفر باهم دوست می‌شوند و یکی از آنها برای زمان مشخصی صحبت می‌کند درحالی که نفر دیگر کاملا ساکت است. بعد نفر دوم هرچه را که نفر اول گفته بود بازتاب می‌دهد تا جایی که نفر اول احساس رضایت کند. در آخر دو نفر نقش هایشان را عوض می‌کنند.
هدف مکالمه برمبنای تفکر این است که فعل و انفعالات ظاهری کمتر شود و در عوض به شما این احساس را می‌دهد که شما و طرف مقابلتان واقعا یکدیگر را می‌فهمید.

صبور بودن

شکی نیست که آدم‌ها باید جاه طلب باشند و سخت تلاش کنند تا به اهدافشان برسند، هر هدفی که باشد. چه خریدن خانه باشد چه عضو C-suit شدن. اگر در ۲۵سالگی هنوز پیشرفتی نداشته‌اید یا پول کافی برای پیش قسط پس انداز نکرده‌اید نا امید نشوید. به نکته‌ای از Steve Kobrin توجه کنید: چیزهای خوب واقعا یک شبه اتفاق نمی‌افتند. پرورش و رشدشان زمان می‌برد. کار زیادی می‌برد. فکر زیادی می‌برد. آزمون و خطای زیادی لازم است و از اشتباهات خود درس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *